Atrasti iš naujo

    2011-uosius sutikau smagiai, triukšmingai, su beveik nepažįstama kompanija, kurios kai kurių asmenų ir gatvėje nepažinčiau. O kokie buvo mano 2011-ieji?
    Kai pamąstau - pakankamai įsimintini. Metų pradžia sunkoka -  kadangi buvo išeita iš darbo, planuota tarsi ir persikraustyti atgal, kur gyventa, bet greitai apsigalvota. Pusmetis praleistas visa galva panirus į mokslus, na ir rezultatai, negaliu savęs peikti, neblogi. Vasarą surastas darbas (užvakar buvo pusę metų kai aš dirbu parduotuvėje A.) ir užpuolusi liga... Apie diagnozes, skausmus ir naujus gyvenimo būdus nekalbėkim kaip ir apie tai, kad labai nuliūdino pirmojo šio pusmečio egzamino rezultatas, privertęs vėl suprasti, ką reiškia persistengti. Tikriausiai dar dėrėtų paminėti, kad pernai vėl pradėjau rašyti. Ir ne tik ,,blogą", bet ir dar šį bei tą. 
     Bene džiugiausi dalykai buvo iš naujo atrasti draugai (panele M., čia apie Jus. Ačiū, kad buvote kartu. Ir jums, panele P. - ačiū, nors mes tokios skirtingos, bet kartu ir panašios, o tai yra kažkas nepaprasto. Panele Z. - dėkoju, Jūs esate geriausios nuotaikos variklis, vienas geriausių dalykų, kurie galėjo nutikti). Žinoma, kaip ir kasmet, kažkuri pažinčių dalis suyra, kai kurie draugai nesiliauja jais buvę, tačiau nutolsta, palikdami tik blėstančius akimirkų prisiminimus ir neaiškumą, ar tas ryšys kada nors sugrįš? Ir dar - įgyvendinau vieną planą kurio labai norėjau - pramokau vokiškai, nors ir ,,etwas".
   Šiąnakt kaip ir Jūs, mielieji, sulaukiau minėtų Naujųjų 2012-ųjų. :) Išaušus rytui mėgaujuos saule, kompanija ir literatūra, niekur neskubu ir  gyvenu nakties ir vakaro įspūdžiais. Pasirinktas sutikimo planas - paprastas. Ir be galo jaukus. Iki septintos darbe, po septintos - soti vakarienė, kaip patys Naujieji stebuklinga animacija, šampanas, tortas, salsvas degančių obuolinių žvakių kvapas ir, svarbiausia, jaukumas ,,vieno tokio" glėby.
    Ko norėčiau 2012-tais? Žinoma, geriausių akimirkų su šeima, su draugais, su tuo kažkuo. Kad niekas nesirgtų ir visi pamatytų daug daug naujų dalykų. Ir dar, pakuždėsiu paslaptį - noriu naujo savo kampo, visų tų įsikūrimo ir pripratimo rūpesčių. Noriu, kad vasara būtų vasariška, ruduo rudeniškas, žiema žiemiška, o pavasaris pavasariškas.  Tikriausiai daug noriu. Tikiuosi, ne per daug:)

     Ir dar kartelį - linkiu atrasti iš naujo. :)



Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Ilgas tekstas apie kažką

Summa Summarum 2022-iesiems

Laiškai genijui arba kažkas ne taip