16-ta rugsėjo 1-oji

Porą minučių užtrukau nusirašinėdama naujų mokslo metų paskaitų tvarkaraštį. Dar tris - negalėdama išsirinkti blonknoto užrašams. Nostalgiškai pasivaikščiojom Gedimino prospektu su ,,kiek daug žmonių, kokie jie gražūs" išraiška veiduose ir likusią dienos dalį vaidinu vasarą. Tą pačią, kurios oficiali pabaiga - praėjusį šeštadienį.
Tada ir šventėme. Rugsėjo pirmoji buvo paminėta su lengvais kokteiliais, Aliasu, dainomis ir žaidimais iki pusės šešių ryto. Už smagų vakarą turėčiau būti dėkinga R., Z., U., V. ir D. Na ir Kęstui, kuris maivėsi ant spintų.
Šiandien mano mažoji krikštadukra tapo nulinuke ir ta proga buvo nufotografuota su didesne už save rože. Neišpasakytai sunku suvokti, kad mano gyvenime šie mokslo metai jau 16-ti, o ir abiturientės kalbą gimnazijos pirmokams sakiau prieš 3 metus. Keista pagalvojus, kaip reikės jaustis dar po 5, 15, 20 metų (jei Dievas tiek duos)...
Vakar nusprendėme aplankyti beišsikvėpiančias ,,Sostinės dienas". Įsiminė valgomų šašlykų kvapas grojant džiazui. Ir kilo mintis, kad su paskutiniais vasaros spinduliais būtų galima atsisveikinti būtent taip - su šašlykais ir gira. Rezgam? :)

Ir vis tiek taip velniškai keista, bet...

Su naujais mokslo metais visus skaitančius (Ne)reikalingą!


Iki susitikimo!

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Ilgas tekstas apie kažką

Summa Summarum 2022-iesiems

Laiškai genijui arba kažkas ne taip