Gyvenimo gėlės ir žemėlapiai

    Mūsų namuose mažai laisvų kampų. Viskas stalais, lova, foteliu, lentynom, tik štai vienas vienintelis kamputis ištuštėjo, kai prieš porą dienų prigriebiau didžiulį lagaminą ir išsitempiau jį į Šiaurę, iš kurios minėtasis nebesugrįžo. Ir gerai - atsirado vietos Valentino dienos gėlėms. Jaukumas neišpasakytas. :)
  Jei grįžtume prie kalbėjimo apie Šiaurę, tai tos pusantros paros aš laukiau beveik du mėnesius. Ir sulaukiau, ir nurimau. Vakaras ir galvoje sukasi veidai, vardai, kambariai, daiktai, puodeliai, arbatos, pašnekesiai. Sukasi sukasi, šypsosi. Gera.
  Jei norėtumėte, kad prabilčiau ir apie gėles, tai gerai. Štai grupė Biplan dainuoja taip: http://www.youtube.com/watch?v=Pb3TzuRh2WQ (žodžiai), o štai daugiau apie spalvų reikšmes galima pasiskaityti čia: http://mano.zebra.lt/gyvenimai/kodel/dienorastis/124615/. :) Žinoma, yra tokia smulkmena - dar reikia ir mokėti taisykles pritaikyti, simboliais tikėti. Visgi gėles mes kartais perkame tas, kurios gražesnės, negalvodami, kad jų spalva galėtų reikšti, pavyzdžiui, išsiskyrimą. Žodžiu, viskas gerai, kas gerai baigiasi. :)
   Ir dar - aš šiek tiek sutrikus, nes šįvakar buvo įrėmintas (į klasikinį ir gana nepigų rėmą) žaidimo Skyrim pasaulio žemėlapis. O pernai visus metus turėjome panašų kalendorių su įvairių laikmečių pasaulio žemėlapiais, nefantastinį. Bet aš neturiu nieko prieš fantastiką , o ir tas žemėlapis visai gražus. Vis istorija.

   Labanakt. ;)

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Ilgas tekstas apie kažką

Summa Summarum 2022-iesiems

Laiškai genijui arba kažkas ne taip