o man penktadienis

  Prieš porą valandų nusipirkau 102-ąją savo bibliotekos knygą. Ja tapo... tadam tadam... Sigito Parulskio ,,Pagyvenusio vyro pagundos". Palaikysiu ją dvidešimt metų, o tada padovanosiu vyrui (savam ar pažįstamam). Kol kas nepersigalvojau. Perskaičius pirmą kūrinį ,,voveraitės" pasijutau lyg ruoščiausi žiūrėti pornografinių elementų kupiną meninį filmą. Vėliau situacija pasitaisė, bet vis tiek, mano manymu, šią knygą reikėtų vadinti ,,Pagyvenusios vyro pagundos". Gašlumas sumaišytas su šventumu... Parulskiška. 
 Grįžo Kęsto šeimininkė ir šis vėl apsimeta paklusniausiu pasaulyje katinu. O tik neseniai kovojo su manimi dėl pusės lovos ir teisės miegoti ant muzikinio centro. Jeigu kada reiktų jį įsikatinti, gerai pagalvočiau.
 Gyvenimas atrodo gražus, kai nuvažiuoji iki Klaipėdos, kad pabūtum prie ežero ir parvežtum Senojo Vilniaus alaus. Dėkui, R., pasivaišinsim. O mes kol kas tik kalbam apie keliones ir staiga man brakšteli galvoje, kad paskutinius metus ir nebuvo įmanoma niekur išvažiuoti, nes parduodavau visus savaitgalius.  Pelno kaip ir nėra.  
   Nepaisant visko, gyvenimas man atrodo dar šiek tiek pasišiaušęs ir pilkas (et, gaila, kad nelyja), bet kai pagalvoju geriau - dienos kupinos prošvaisčių ir viskas tik į gerą. 
    Šiandien vartinėjau sapnininką. Nežinau kodėl, tiesiog norėjau sužinoti, kodėl sapnai yra tokie, kokie yra. Pasak sapnus išmanančių arba man labai pasiseks arba tik pasiseks. Kitokių galimybių aš  nepriimu.
   Savaitgalį mėginau atitrūkti nuo realybės. Dabar žodelį ,,seen" galiu rašyti prie: ,,Hunger games", ,,Vilko dantų karoliai" (,,seen" trečią kartą), ,,Amaya", ,,A dangerous method", ,,The band of misfits" ir A. Smilgevičiūtės ir grupės Skylė koncerto. ,,Sename dvare" ir ,,Pussy in boots" įveikti nesugebėjau...

  Rytoj bus penktadienis, aš sakau... (reikia tik labai norėti, pasistengti ir tikėti).

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Ilgas tekstas apie kažką

Summa Summarum 2022-iesiems

Laiškai genijui arba kažkas ne taip