Requiem nedarbingumui namuose

Namuose nepavyksta parašyti nieko prasmingesnio nei kokias kelias nesąmones į blogą. O gal tai irgi yra prasminga? Relflektuoti viską, nes tam pagaliau turiu laiko.

Ech, malonus procesas. Šiandien ėjau pirkti labai mielų medinių House of Marley ausinių. Su nuotykiais, bet įsigijau. Geras rastamaniškas produktas suteikė šansą man gerą pusdienį susikaupus pradirbti bibliotekoje. Ryt ten trauksiu vėl, po trumpos kelionės į Hatfield, kur pagaliau turėčiau gauti NI numerį. Žodžiu, būsiu sunumeruota ir galėsiu ieškotis darbo.

Biblioteka! Vos nepamiršau, kad šiandien užsiregistravau į centrinę St Albans biblioteką. Atėjau tiesiai į tylos minutę žuvusiems Pirmojo pasaulinio karo metais pagerbti. Vėliau buvau priregistruota, gavau WiFi kodus, stalą ir kibau į rašymą bei kitokį popierizmą. Susikaupti ten sekasi puikiai, o ir bibliotekos darbo valandos ilgos - nuo 9 ryto iki 19 vakaro. Tiesa, tą tylos kampelį rasti nebuvo labai lengva. Negalėjau patikėti savo akimis - vienintelis įėjimas į biblioteką yra per prekybos centro salę.

Dar šiandiena pagaliau aplankiau "book fair", kur pirkau Lauren Oliver "requiem". Vakaras kaip ir suplanuotas...




Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Ilgas tekstas apie kažką

Summa Summarum 2022-iesiems

Laiškai genijui arba kažkas ne taip